Kevät 2024 Päätös

Hyvät

Hibike! Euphonium 3

Keskinkertaiset

Konosuba 3

Huonot

Seiyuu Radio no Utamote

Pahoittelen myöhäistä blogausajankohtaa kauden päättymiseen nähden ja vähäistä sarjojen määrää. Tätä huonompaa suoritus ei ole helppoa tehdä, ellei sitten lopeta blogausta kokonaan, mitä en aio tehdä.

Seiyuu Radio no Utamotesta en itseasiassa katsonut vikoja jaksoja, koska yhden hahmon “salaisuuden” paljastuminen oli vain liikaa kaiken muun turhan draaman päälle. Sarja koitti olla vakavasti otettava idolibisnessarja, mutta sitten tyttöjen kylpykohtaukset eivät olleet oikein vakavasti otettavia. Eikä tämä ollut oikein hauska sarjakaan draaman takia. Oletin että tämä olisi ollut edes keskinkertainen, mutta ei sarja oikein tiennyt mitä haluaa kertoa.

Hibikestä jäi mieleen että toiseksi viimeinen jakso oli huomattavasti parempi kuin viimeinen jakso. Tämä on huono asia, tuntui vähän tyhmältä kun viimeinen jakso olikin kädenlämpöinen. Hibike oli siinä rajalla laittaako sen hyväksi sarjaksi vai ei. Konosubaa ei voinut laittaa hyväksi sarjaksi, koska se tarjoili hyvin vähän mitään uutta. Hibikessä sentään oli kerhon presidenttinä toimimista ja junioreista huolta pitämistä, mutta omaan makuuni ympyrä ei tässä oikein sulkeutunut. Toki sinänsä hyvä että Kumiko pysyi uskollisena tyylilleen, joka oli jotenkin passiivinen ja varovainen. Olisin kuitenkin halunnut nähdä hänen kehittyvän enemmän itsevarmaksi johtajaksi kuten edeltäjänsä. Nyt tuntui että kriisit jätettiin hautumaan ja ne sitten kuitenkin ratkesivat itsekseen tai sillä että Kumiko jutteli vähän niitä näitä. Mayu oli hyvä veto, mutta kun kahdeksatta kertaa Mayu kyselee Kumikolta onkohan tämä nyt ok, meni siitäkin vähän makua. Kokonaisuudessaan sarja oli kuitenkin hyvää kerrontaa ja hyviä hahmoja. En nyt omaperäinen-sanaa käyttäisi, mutta tarpeeksi eri tavalla kerrottua että kehtaan listata hyväksi.

Konosuba toimi, mutta en keksi siitä sen kummempaa kirjoitettavaa kuin että vaikka Darkness olikin hyvä tyttö niin Megumin on silti paras.